Internet en Websites

Welke rol kan internet spelen in uw organisatie? Een succesvolle website speelt in op de behoeften van uw doelgroep. Een mooi ontwerp met de juiste navigatie zorgt ervoor dat bezoekers de juiste informatie kunnen vinden.

Onderhoud websites

Een goede website is altijd up to date. Wij kunnen de website voor u onderhouden. Maar dit kunt u ook zelf doen. Dit kan met een Content Management Systeem (CMS). U kunt simpel en snel teksten en foto’s wijzigen. Dit gaat zeer eenvoudig en is gebruiksvriendelijk te bedienen.

Vindbaarheid websites

Om bezoekers naar uw site te krijgen en terug te laten keren kunt u gebruik maken van e-mailmarketing. Maar ook zoekmachine optimalisatie zorgt voor een betere vindbaarheid in bijvoorbeeld Google. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van online advertentiemogelijkheden als banners en AdWords.

Resultaat

Een website moet resultaat opleveren. Wie zijn uw bezoekers en welke pagina’s worden het beste bezocht? En leveren die bezoekers wat op, wat terug te zien is in aankopen of informatieaanvragen? Allemaal zaken die we meten en analyseren om uw website door te blijven ontwikkelen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over internet en websites, of een nadere kennismaking kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken of vul ons contactformulier in. Bekijk ook onze andere diensten Huisstijl Ontwerp en Reclame & Marketing.